Audi αποστολή στην Σελήνη: Audi Apollo

45 χρόνια μετά το τελευταίο βήμα στο φεγγάρι, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο.

Πριν από 45 χρόνια, έγινε το τελευταίο βήμα στο φεγγάρι. Ώρα να συνεχίσουμε το ταξίδι και να ανακαλύψουμε περισσότερα κρυφά κομμάτια στον πλησιέστερο γείτονά μας στο ηλιακό σύστημα.

Οι ΗΠΑ κέρδισαν τον αγώνα για το φεγγάρι όταν ο Neil Armstrong πάτησε το πόδι στην επιφάνειά του το 1969. Το "μικρό βήμα" του στο φεγγάρι παρακολουθήθηκε από ολόκληρο τον κόσμο. Το Apollo 17, η τελευταία επανδρωμένη πτήση προς το φεγγάρι, απογειώθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1972. Στο διαστημόπλοιο επέβαιναν οι αστροναύτεςGene Cernan, Ron Evans και Harrison Schmitt. Στόχος της δωδεκάωρης αποστολής ήταν να εξεταστεί ο σεληνιακός βράχος από τα ανέγγιχτα πεδινά εδάφη του. Ο Cernan αποθάρρυνε την κόρη του γράφοντας τα αρχικά του στη φυγόκεντρο του φεγγαριού, αλλά έσπασε και πολλά ρεκόρ: τη μεγαλύτερη σεληνιακή προσγείωση, το ρεκόρ για την απόσταση και την ταχύτητα, τη μακρύτερη extra δραστηριότητα οχήματος, το μεγαλύτερο δείγμα σεληνιακού βράχου και τον μεγαλύτερο χρόνο που περνούσε σε τροχιά γύρω το φεγγάρι. Ήταν επίσης ο τελευταίος που ταξίδευε πέρα από την τροχιά της Γης.

audi moon2

Η Audi κατευθύνεται προς το επόμενο στάδιο της μεγαλύτερης περιπέτειας της ανθρωπότητας σε συνεργασία με τους αρχηγούς PTScientists που εδρεύουν στο Βερολίνο. Παρακολουθούν το Apollo 17 ξεκινώντας την πρώτη ιδιωτική αποστολή στη σελήνη. Το Touchdown έχει προγραμματιστεί για το 2019 - στο ίδιο μέρος που ο Cernan και η ομάδα του προσγειώθηκαν πριν από 45 χρόνια. Ο στόχος της αποστολής: Εξερευνήστε το φεγγάρι ως πιθανό μελλοντικό ανθρώπινο βιότοπο και ανακαλύψτε περισσότερα για τον δορυφόρο της Γης. Τα οχήματα Audi lunar quattro θα διαδραματίσουν βασικό ρόλο σε αυτή τη θεαματική αποστολή - που οδηγείται από το θρυλικό quattro drive.

audi moon3

Έχουν τελειοποιηθεί από κάθε άποψη για να εξερευνήσουν την «όγδοη ήπειρο»: κατασκευασμένα με ελαφριά κατασκευή και εξοπλισμένα με τεχνολογία quattro, κινούνται με έναν ισχυρό, ηλιακά εφοδιασμένο κινητήρα e-tron, θα κινούνται σίγουρα και θα αψηφούν τις ακραίες συνθήκες στο περιβάλλον τους, ακολουθώντας τα βήματα του Cernan 384.400 χλμ. μακριά από τον πλανήτη τους. Αφήνοντας τις πίστες τους στη σκόνη των φεγγαριών. Και γράφοντας το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του φεγγαριού.

Αποστολή στην Σελήνη: από το ανθρώπινο έργο μέχρι το έργο της ανθρωπότητας

audi moon4

Ο συγγραφέας με τις καλύτερες πωλήσεις, Frank Schätzing, προσφέρει μια εικόνα για τα 4 δισεκατομμύρια χρόνια της ανθρώπινης ιστορίας και αποδεικνύει την εξελικτική αναγκαιότητα των διαστημικών ταξιδιών. Από τους πρώτους οραματιστές έως τους πρωτοπόρους της σύγχρονης εποχής. Μαζί έχουν προωθήσει τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ανθρώπινης ιστορίας: το ταξίδι στο φεγγάρι. Τώρα έφθασε η ώρα να βρεθούμε για νέους ορίζοντες - βασισμένοι στην τεχνολογία αιχμής και στην αρχαία γενετική μας κληρονομιά: το ανθρώπινο πνεύμα πρωτοπορίας.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter