Εντυπωσιακή συμμετοχή της ΜΑΝ στην έκθεση Transport Show 2018

Στο διάστημα 18-21 Οκτωβρίου, η ΜΑΝ Ελλάς παρουσίασε λύσεις για όλο το φάσμα του μεταφορικού έργου, έχοντας επιπλέον δύο πολύ σημαντικές πανελλαδικές πρεμιέρες.

Σε έναν φιλόξενο χώρο 300τμ. στο ξεκίνημα της έκθεσης, οι επισκέπτες και επαγγελματίες του κλάδου των μεταφορών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους υπευθύνους πωλήσεων και aftersales της ΜΑΝ και του εξουσιοδοτημένου διανομέα της HELMA Α.Ε. για ολόκληρο το φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών της ΜΑΝ – από λύσεις για αστικές διανομές με το πλαίσιο TGL μέχρι τις ψηφιακές πλατφόρμες logistics RIO και MAN Digital Services αλλά και όλες τις υπόλοιπες ψηφιακές και after sales υπηρεσίες της ΜΑΝ.

Σε πρώτη πανελλαδική παρουσίαση (και 2η παγκοσμίως), δύο συγκεκριμένα εκθέματα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Ο ελκυστήρας TGX 18.640 INDIVIDUAL, με όλες τις νέες τεχνολογίες και αξιοσημείωτο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, έδειξε στους επισκέπτες για πρώτη φορά πώς η ΜΑΝ, μέσα από το τμήμα MAN TRUCK MODIFICATION, μπορεί να κατασκευάσει ένα νέο φορτηγό σύμφωνα ακριβώς με τις απαιτήσεις των πελατών της, όποιες και αν είναι αυτές, με αντίστοιχη εξωτερική και εσωτερική εξατομίκευση.

Στον τομέα του λεωφορείου, την παράσταση έκλεψε το νέο αστικό λεωφορείο LION’S CITY 2018 EfficientHybrid σε δεύτερη παγκόσμια παρουσίαση μετά την έκθεση IAA στο Ανόβερο. Σε ειδική παρουσίαση το απόγευμα του Σαββάτου 20/10 σε πλήθος προσκεκλημένων -μεταξύ των οποίων εταιρείες αστικών ΚΤΕΛ απ’όλη την Ελλάδα- το ολοκαίνουριο αστικό λεωφορείο της ΜΑΝ ενθουσίασε το κοινό με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, τις καινοτόμες τεχνολογίες όπως το έξυπνο σύστημα διαχείρισης ενέργειας EfficientHybrid, τους χώρους και την άνεση που προσφέρει στους επιβάτες του και φυσικά την εντυπωσιακή εμφάνισή του, δικαιώνοντας τον χαρακτηρισμό «το αστικό λεωφορείο του μέλλοντος».

Διαγωνισμός και παράλληλη παρουσία με ΜΑΝ TopUsed

Παράλληλα με την έκθεση νέων οχημάτων στον εσωτερικό χώρο της διοργάνωσης, διεξήχθη και έκθεση μεταχειρισμένων οχημάτων στον εξωτερικό χώρο του εκθεσιακού κέντρου, όπου η MAN TopUsed κυριάρχησε με ~485τμ. παρουσίας και πλήθος αξιόπιστων μεταχειρισμένων οχημάτων, όλα ελεγμένα και εγγυημένα με τη σφραγίδα ποιότητας της MAN TopUsed. Με έντονο ενδιαφέρον και πωλήσεις φορτηγών ακόμα και κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα εκθέματα της MAN TopUsed παρουσιάστηκαν δίπλα σε ένα ακόμα καινούριο έκθεμα, το εκχιονιστικό όχημα ΜΑΝ TGM 18.290 4X4 ΒΒ, την υπερκατασκευή του οποίου ανέλαβε η εταιρεία ABO-DEMAN ABEE και προσφέρθηκε ως δωρεά της εταιρείας ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ στο Δήμο Καλαβρύτων.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε και ο διαγωνισμός της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ, με ξεχωριστή κλήρωση για κάθε ημέρα. Οι νικητές της Πέμπτης 18/10, Παρασκευής 19/10 και Κυριακής 21/10 ήταν αντίστοιχα οι κ.κ. Κεφαλάς Ιωάννης, Θεοδωρόπουλος Γεώργιος και Κουλούρης Μιλτιάδης, που κέρδισαν αυθεντικά αξεσουάρ και είδη ένδυσης ΜΑΝ αξίας 200€. Ο κ. Θωμόπουλος Θωμάς ήταν ο νικητής της μεγάλης κλήρωσης το Σάββατο 20/10, που κέρδισε νέα ελαστικά για το επαγγελματικό του όχημα, αξίας 600€.

Με δύο πανελλαδικές πρεμιέρες και απόλυτα επιτυχημένη αντιπροσώπευση του εύρους των οχημάτων και υπηρεσιών που διαθέτει, η ΜΑΝ Ελλάς ευχαριστεί θερμά όλους τους επισκέπτες του Transport Show 2018 που την τίμησαν με την παρουσία τους

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter