Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ τιμήθηκε με βραβείο στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας ως κορυφαία επιχείρηση

Τη Δευτέρα στις 11 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής, διοργανώθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά η Τελετή Απονομής Βραβείων από την Direction Business Network,  για τις επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, κατορθώνοντας συνεχώς να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του δύσκολου γενικού περιβάλλοντος και έγιναν θεσμός για το Ελληνικό Επιχειρείν με τον όρο «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

iaponiki2

Είναι μία από αυτές τις επιχειρήσεις που ηγούνται της προσπάθειας για επιστροφή στο δρόμο της ανάπτυξης και προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα στη χώρα. Είναι μία από τις επιχειρήσεις του κλάδου των Ανταλλακτικών που  τιμήθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε για τέταρτη φορά η Direction Business Network.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στους ισολογισμούς που συγκέντρωσε και ανέλυσε η Direction Βusiness Reports και περιλαμβάνονται στην έκδοση «Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας».

Στην διοργάνωση βραβεύθηκαν οι ακόλουθες κατηγορίες:

  • ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΛΑΔΩΝ, οι κορυφαίες επιχειρήσεις των βασικών κλάδων της οικονομίας.
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  • GREEK BUSINESS CHAMPIONS, οι επιχειρήσεις που κατά το 2016 πέτυχαν αύξηση κύκλου εργασιών άνω του 20% και ταυτόχρονα αύξηση κερδών προ φόρων άνω του 20%.
  • ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ επιχειρήσεις σε ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και TURNAROUND BUSINESS
  • ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το κορυφαίο βραβείο της διοργάνωσης «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ», αναδεικνύεται από ψηφοφορία που διεξάγεται μεταξύ 6.500 υψηλόβαθμων στελεχών των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων. Η διαδικασία αφορά  20 επιχειρήσεις που απαρτίζουν τη λίστα ψηφοφορίας, και επιλέγονται από Ειδική Επιτροπή Βραβεύσεων, με βάση τα οικονομικά τους αποτελέσματα για το 2016 και την εν γένει πορεία τους στο ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Δεν συμπεριλαμβάνονται Τράπεζες, Εταιρείες του Δημοσίου, Ασφαλιστικές Εταιρείες και Εταιρείες Συμμετοχών.

iaponiki4
 
Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ που φέτος τιμήθηκε με βραβείο ως κορυφαία επιχείρηση και είναι πλέον και επίσημα στους Πρωταγωνιστές του κλάδου.

Εκ μέρους της εταιρείας η Κα Μαγοπούλου Άννα - Υπεύθυνη Marketing προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Είμαστε πολύ περήφανοι, καθότι φέτος τιμηθήκαμε και εμείς σαν ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. με αυτήν τη σημαντική διάκριση και συγκεκριμένα σαν πρωταγωνιστής του κλάδου μας, που αποτελεί την κορυφαία επιχείρηση της ελληνικής οικονομίας στην κατηγορία: «κύκλος εργασιών, κέρδη προ φόρων και ταμειακά διαθέσιμα με βάση τα στοιχεία του 2016. Το βραβείο αυτό, το αφιερώνουμε σε όλο το προσωπικό μας, ανεξαρτήτου θέσεως, διότι χωρίς τους ανθρώπους μας δεν θα ήμασταν στην κορυφή του κλάδου μας. Να ευχαριστήσουμε όμως και τους συνεργάτες - πελάτες και προμηθευτές μας καθότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μας.»

Κα Μαγοπούλου Άννα, Υπεύθυνη Marketing

Η διοργάνωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2018» τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ, ενώ υποστηρικτής ήταν η Τράπεζα Πειραιώς.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter