Μοναδικός διαγωνισμός από το AsfaleiaAutokinitou.gr και την A. Ισμαήλος Α.Ε. της Mercedes-Benz

Το κορυφαίο συμβουλευτικό site AsfaleiaAutokinitou.gr συνεργάζεται με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα και επισκευαστή Α. Ισμαήλο Α.Ε. της Mercedes-Benz, μία από τις ισχυρότερες παρουσίες στον χώρο του αυτοκινήτου των τελευταίων δεκαετιών. Δημιουργούν μαζί έναν διαγωνισμό στο Facebook για τους οδηγούς αυτοκινήτων.

Πιο συγκεκριμένα, το site AsfaleiaAutokinitou.gr, μέσω του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στη σελίδα του στο Facebook (https://www.facebook.com/AsfaleiaA/), προσφέρει σε έναν τυχερό νικητή έναν δωρεάν τεχνικό έλεγχο και ειδική τιμή για βιολογικό καθαρισμό για το όχημά του από την Α. Ισμαήλος Α.Ε. της Mercedes-Benz.

Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις η ένταξη στην καθημερινότητα δεν είναι απαραίτητη μόνο για εμάς τους ίδιους, αλλά και για το όχημά μας. Γι΄ αυτό και τα δώρα του διαγωνισμού μας είναι ένας τεχνικός έλεγχος για οχήματα μάρκας  Smart και Mercedes-Benz σε συνδυασμό με βιολογικό καθαρισμό ο οποίος προσφέρεται σε ειδική τιμή. Έτσι, από την Πέμπτη 13 έως και την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες της σελίδας AsfaleiaAutokinitou.gr θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον συγκεκριμένο διαγωνισμό και να μπουν στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο.

Αν θες να είσαι εσύ ο τυχερός, μη χάνεις χρόνο και πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό στο: https://www.facebook.com/AsfaleiaA/photos/a.168916657129985/241884186499898/?type=3&theater.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter