Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η Διεθνής έκθεση Transport Show 2018

Μεγαλύτερη και ποιοτικά αναβαθμισμένη η φετινή διεθνής έκθεση TRANSPORT SHOW

Τον διεθνή χαρακτήρα, αλλά και το υψηλό ποιοτικό της επίπεδο, ανέδειξε η φετινή 3η έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων Transport Show, ενώπιον 25.000 επισκεπτών, μεταξύ των οποίων και μέλη πολυάριθμων εμπορικών αποστολών από χώρες της Ευρώπης και από την Τουρκία.

Μαζική ήταν και φέτος η προσέλευση στην έκθεση χιλιάδων επαγγελματιών της Μεταφοράς.

Στο MEC Παιανίας, από τις 18 μέχρι τις 21 Οκτωβρίου όλοι οι επισκέπτες βρέθηκαν μπροστά σ’ ένα εντυπωσιακό πανόραμα φορτηγών, βαν και λεωφορείων πολλά από τα οποία έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε το νέο Actros της Mercedes-Benz, το πρώτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων με κάμερες αντί για καθρέφτες, τη ναυαρχίδα της Volvo, ένα FH 750 που είναι σήμερα το ισχυρότερο φορτηγό δρόμου στον κόσμο με ισχύ 750 ίππων και 3.500 Nm ροπής, το 100% ηλεκτρικό λεωφορείο της KARSAN με το σύστημα ηλεκτροκίνησης της BMW, το Iveco Eurocargo φυσικού αερίου, το αστικό λεωφορείο MAN Lion’s City υβριδικής τεχνολογίας, το ελαφρό ηλεκτρικό φορτηγό Gupil, τα υπερπολυτελή πούλμαν Setra και Neoplan, τα τουριστικά minibus και πολλά ακόμη σύγχρονα οχήματα κάθε κατηγορίας βάρους και μεταφορικής εφαρμογής.

Προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας, κατέκλυσαν και τα περίπτερα των συνεργείων και των εισαγωγέων after market η παρουσία των οποίων ήταν αρκετά διευρυμένη στη φετινή Transport Show.

Έτσι, οι επαγγελματίες επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά υπερσύγχρονα συστήματα μετάδοσης κίνησης, συστήματα επιβράδυνσης της πέδησης, συστήματα αναρτήσεων, διεύθυνσης, προθέρμανσης κ.α. Ευρεία ήταν και η συμμετοχή εκθετών με επικαθήμενα οχήματα, βυτία, ανατρεπόμενες κιβωτάμαξες και ακολουθούσαν οι εκθέτες με ελαστικά, λιπαντικά, ψυκτικά μηχανήματα, άξονες, ανταλλακτικά πολλών ειδών, αξεσουάρ κ.α.

Ποιοτικά αναβαθμισμένες ήταν και οι παράλληλες εκδηλώσεις με ενδιαφέρουσες ομιλίες και συνέδρια με κυριότερο εκείνο για τα «City Logistics» και για την «Κοστολόγηση του μεταφορικού έργου».
Τέλος, στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, οι επισκέπτες βρέθηκαν μπροστά στα ομορφότερα και πιο εντυπωσιακά φορτηγά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, στην Ολλανδία, τη Γερμανία, αλλά και την Αμερική, η οποία εκπροσωπήθηκε με ένα εκπληκτικό φορτηγό μάρκας Peterbilt που μόνο στα TruckStops του Τέξας, θα μπορούσε κανείς να το συναντήσει. Το Peterbilt πλαισίωναν τρεις από τους ταχύτερους τράκτορες που παίρνουν μέρος στους αγώνες φορτηγών.

 

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

FutureMobility.gr

Πύλη ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν το Μέλλον της αυτοκίνησης

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΕΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ)

 

Σαρανταπόρου 70
Χαλάνδρι, 15231 - Χάρτης

 

Τ 210 2825611, 210 6754419
F 210 2842420

 

info@futuremobility.gr

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook logored gplus red YouTube redr Twitter

 

Newsletter

Έγγραφή στο ΝewsLetter